Bootkussens, écht maatwerk

Bootkussens hebben speciale aandacht nodig: De stof moet water- en vuilafstotend zijn en de kussens moeten perfect passen. Daarom maken we altijd een mal van de boot, zodat we de kussens precies op maat kunnen maken. Wij hebben stoffen van Sunbrella en Sunproof in onze collectie, deze zijn geschikt voor bootkussens doordat ze water- en vuilafstotend zijn, niet verkleuren en schimmelwerend zijn. Er is ontzettend veel keus in stoffen, kunstleer, kleuren en dessins. We werken alleen met goede kwaliteiten polyether en koudschuim.

Loungekussens op maat gemaakt

Mooie loungekussens zijn een echte blikvanger! Kies voor een felle kleur voor een vrolijk effect of juist voor neutrale kussens om een rustige sfeer te creëren. Of je nu een strak kussen wilt in de vorm van een vierkant, een rechthoek, een kussen met een schuine zijde of wellicht een kussen dat helemaal rond is, bij ons ben je daarvoor aan het goede adres. Kussens die buiten gebruikt worden zijn gemaakt  van een water- en vuilafstotende stof. Wij hebben onder andere stoffen van Sunbrella en Sunproof in onze collectie. Er is ontzettend veel keus in stoffen, kunstleer, kleuren en dessins. We werken alleen met goede kwaliteiten polyether en koudschuim.

Caravankussens op maat gemaakt

Kan je caravan wel een opknapbeurt gebruiken? Met nieuwe kussens geef je je caravan een compleet andere look! Kies voor een felle kleur voor een vrolijk effect of juist voor neutrale kussens om een rustige sfeer te creëren. Meubelstoffeerderij Ria Pruissen heeft een ruime keus in stoffen, kunstleer, kleuren en dessins. We werken alleen met goede kwaliteiten polyether en koudschuim.

Op maat gemaakte kussens voor een persoonlijke touch in je interieur

Je huis is je thuis. Door zelf aan de slag te gaan met je interieur creëer je een persoonlijke sfeer. En waarom alleen maar standaard producten in de winkel kopen? Het is toch veel leuker om je eigen draai te geven aan je interieur. Door kussens op maat toe te passen, geef je je inrichting een extra persoonlijk tintje.  Bij Meubelstoffeerderij Ria Pruissen heb je keus uit alle soorten kussens zoals rookstoelkussens, vloerkussens en een ruime keuze uit vele stoffen en kleuren en soorten vullingen.